Veerkracht door leiderschap!

Veerkracht door leiderschap!

In tijden van crisis is veerkracht een vereiste. Niemand weet hoe volgende week eruit ziet. Dus plannen zit er niet in. We kunnen alleen 'meeveren' met wat er zich aandient. 


En om goed te kunnen 'meeveren' heb je veerkracht nodig. We horen terug van onze alumni, dat ze in deze tijd veel hebben aan de handvatten die wij ze meegaven in onze nascholingen met als overkoepelend thema: leiderschap voor artsen. Handvatten om beter te kunnen samenwerken, steviger te staan in wat er belangrijk is voor jou en niet als slachtoffer te reageren, maar pro actief keuzes te kunnen maken. Op deze manier kan je als arts meer impact hebben, dan vanuit klagen. 

Daarom besloten we 5 gratis webinars weg te geven aan alle artsen. Om ze handvatten te geven om deze tijd beter door te komen. 

De eerste webinar is goed ontvangen: "Heel bijzonder om een persoonlijke aanpak te ervaren, ipv passief mee te luisteren"

"Een open houding naar alle vormen van reacties op verandering en actiever hiernaar informeren bij collega's. Dit draagt bij aan meer begrip, betere samenwerking en persoonlijk meer veerkracht."

Nieuwsgierig geworden? Je kunt je nog inschrijven voor de komende 4 webinars: https://forms.gle/pv1CvvMJf4w519Gw5